Hannes Teiss
Reisides tahan alati kogeda seda kohalikku ja päris kultuuri ning parim aken sellesse maailma on alati toit. Veel parem kui sihtkohaks on riik, kus tänu geograafilisele soodumusele on toidukultuur tihedalt põimunud ka veinikultuuriga. Suur pluss on tõsiasi, et viinamarjad kasvavad eriti hästi just mägedes ja nende alamjooksudel. Täpselt selliseid kultuuri- ja looduspärleid ma otsima hakkangi ning kutsun teid kõiki sellest teekonnast osa saama. Vanematele sai kunagi väikese poisina lubatud, et hakkan kokaks, kuid nii see siiski ei läinud. Sellegipoolest olen end nii restoranide kui ka baaridega tugevalt sidunud juba ligi 8 aastat.
Tööga tuligi kaasa suur huvi ja pühendumus veinidele ning nüüdseks on omandatud ka juunior-sommeljee kvalifikatsioon. Suveti pean Pärnus baari Väike Kuuba Pärnu ning talvel seon ennast veinidega mõnel muul moel, kas siis sommeljeena mõnes Eesti tipp-restoranis, andes veinihuvilistele koolitusi ning nüüd ka veinireise korraldades. Tööalaselt keskendun ühele - kui suudan kellegi päeva ilusamaks teha, siis on olnud hea päev.
Põhilised reisihuvid: veinireisid, kultuurireisid, loodusmatkad, mägimatkad ja huvitavad kultuuriruumid.
Koolitused/kursused: ESA juunior-sommeljee kursus.
Kontakt: hannes@elamuspluss.ee